Η ομάδα εθελοντών της Κωτσόβολος συμμετείχε στο 4ο Plane Pull του «Χαμόγελου του Παιδιού», που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ομάδα εθελοντών της Κωτσόβολος κατάφερε να τραβήξει για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 του στόλου της ΑIR MEDITERRANEAN για καλό σκοπό. Ο κοινός σκοπός ήταν η συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, μέσω των οποίων, το 2018 υποστήριξε πανελλαδικά 27.121 παιδιά με προβλήματα υγείας και τις οικογένειές τους (Κινητές Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, Προληπτική Ιατρική με 3 Κινητές Μονάδες, Στήριξη νοσηλευόμενων Παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας, Παιδιατρική Κατ΄Οίκον Νοσηλεία, Φροντίδα στο Σπίτι, Φιλοξενία Οικογενειών με παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας).

Η Κωτσόβολος είναι μία εταιρεία έντονα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα, καταφέρνει να βρίσκεται δίπλα στους τρεις κοινωνικούς της εταίρους Χαμόγελο του Παιδιού, Make A Wish, Κιβωτός του Κόσμου, και μέσα από ένα πρόγραμμα εθελοντικής δράσης προσπαθεί να κινητοποιήσει τις ομάδες της για περαιτέρω διάδοση του «πράττειν». Επιπλέον, το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» της Κωτσόβολος έχει κατάφερε να στηρίξει οικογένειες με πάνω από 1.000 συσκευές μέσα σε δύο χρόνια, αλλά και κοινωνικές δομές και ιδρύματα με την παροχή συσκευών που έχουν προσφέρει οι πελάτες της και τις έχει επισκευάσει για να στηρίξει άτομα που τις έχουν ανάγκη.