Το επόμενο Miraggio Chef’s Table, στις 8 Σεπτεμβρίου, υπόσχεται ένα ακόμα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι που ενώνει τα τυνησιακά προϊόντα με τη λεπτότητα της γαλλικής κουζίνας.

Η καλεσμένη της Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort, Ντίνας Νικολάου, θα ετοιμάσει ένα μενού πέντε πιάτων με το επιδόρπιο «Χίλιες και μια νύχτες» να υπόσχεται πολλά. Νότες ανατολίτικες, αρωματικά μπαχάρια και γαλλική φινέτσα χαρακτηρίζουν το στιλ της κουζίνας που θα δοκιμάσουν όσοι θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στη γαστρονομική αυτή βραδιά.

«Κάνω ένα βήμα πίσω, για να προχωρήσω πιο μπροστά!» – το σύνθημα της διάσημης σεφ Ahlem Nguili. Γεννημένη στο Παρίσι με καταγωγή από την όμορφη Τυνησία, ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος, όμως η αγάπη της για τη μαγειρική δεν πέρασε ποτέ. Εδώ και περίπου 12 χρόνια, η μαγειρική είναι τα πάντα για εκείνη, είναι μια γλυκιά εμμονή όπως αναφέρει και η ίδια. Ως ενεργό μέλος της γαλλικής Toques με εκπαίδευση στην παραδοσιακή «Sœurs brettonnes de St Merri» και με μια γιαγιά που αγαπούσε τη μαγειρική και την μύησε στην αυθεντική τυνησιακή κουζίνα, από μικρή ηλικία, η guest chef είχε πάντα την επιθυμία να ενώσει αυτές τις δύο γαστρονομικές επιρροές.

info
Miraggio Thermal Spa Resort, Εστιατόριο Portofino, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 19:30, τηλ. 2374440262