Ταξίδεψε γευστικά στο Μεξικό με τον πιο spicy τρόπο και απόλαυσε χειροποίητα, φρεσκοψημένα tacos και δροσερά cocktails με tequila Jose Cuervo, κάθε Πέμπτη από τις 20:30 στα Fridays Κηφισιάς και Γλυφάδας. Και το καλύτερο; Μπορείς να απολαύσεις όσα tacos θέλεις μαζί με το δροσερό σου cocktail, μόνο με 15€!

unnamed

Στα Fridays Κηφισιάς και Γλυφάδας, θα σας περιμένουν λοιπόν Μεξικάνοι bartenders, για να σας ετοιμάσουν το El Burro με νέκταρ αγαύης & σιρόπι ginger, την Pink Chili Margarita με φρέσκο χυμό ροζ γκρέιπφρουτ & σιρόπι τσίλι και την Watermelon Margarita με τον μοναδικό συνδυασμό από καρπούζι και λάιμ. Δίπλα τους, ακούραστοι chefs θα ετοιμάζουν τα πιο εντυπωσιακά tacos που έχετε δοκιμάσει με τα πιο φρέσκα και νόστιμα υλικά, σε τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς.

fridays2

Ανάμεσα σε κάκτους και sobrebros, ετοιμάσου να αλλάξεις λοιπόν ταυτότητα, να αλλάξεις το όνομά σου σε… μεξικάνικο (!) και να απολαύσεις όσα Chimichurri Pork, Jalapeño Cream Brisket, Chicken & Peppers ή Beef Brisket Tacos θέλεις, με τη συνοδεία φυσικά από το mexiquila Cocktail της επιλογής σου!