Ένα εστιατόριο με αμερικάνικο φαγητό όπως το Po’ Boys, δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει και ανάλογο μενού για την Hμέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving).

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου λοιπόν, στρώνουν γιορτινό τραπέζι με αίσθηση οικογενειακής θαλπωρής και ένα δείπνο ακριβώς όπως το έχουμε γνωρίσει μέσα από τις αμερικάνικες ταινίες και σειρές. Θα στήσουν ένα μεγάλο, ενιαίο τραπέζι δηλαδή, ακριβώς όπως στα οικογενειακά δείπνα, το οποίο θα μοιραστείτε με τον σεφ Βασίλη Σπόρο. Σημειώνεται, ότι για όσους δεν επιθυμούν να μοιραστούν το ενιαίο τραπέζι, στο εστιατόριο θα υπάρχουν και μεμονωμένα τραπέζια. Το μόνο που χρειάζεται είναι κατά την κράτηση να τους ενημερώσετε που επιθυμείτε να καθίσετε.

Όσο για το παραδοσιακό μενού της μέρας, περιλαμβάνει 5 πιάτα: βελουτέ κολοκύθας με κάρδαμο, cranberry & brie cornbread συνοδεία εκλεκτών αλλαντικών και τυριών, σαλάτα με ρόδι, μήλα, καραμελωμένα pecan και ψητό κατσικίσιο τυρί καθώς και επιλογή από σιγοκαπνιστή γαλοπούλα και σιγοκαπνιστό χοιρινό λαιμό με γλάσο μελιού και πουρέ σελινόριζας. Το εορταστικό μενού ολοκληρώνεται με black n white cheesecake με βατόμουρα.

Η διακόσμηση του εστιατορίου θα είναι ανάλογη της ημέρας ενώ live μουσική θα συνοδεύει την ξεχωριστή αυτή βραδιά του.

info
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, τηλ. 2103234672.
Για τις ανάγκες τις μέρας, θα υπάρχουν 2 sittings: 20:00-22:00 & 22:00-00:00. Κόστος μενού:19€ / άτομο (όλα τα πιάτα είναι ατομικά).