Η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, με μυρωδάτη διάθεση, στις 11 Μαρτίου, σε μία ακόμα συνάντηση στην Άνω Μερά, φουρνίζει νηστίσιμα κουλουράκια.

Την τιμητική τους λοιπόν στη νέα συνάντηση των φίλων της Λέσχης έχουν τα κουλουράκια της νηστείας που μπορούμε όλοι μας να απολαύσουμε τη Σαρακοστή είτε  νηστεύουμε είτε όχι. «Όσο τους στερείς το βούτυρο, τόσο πιο πολύ αναδεικνύονται τα αρώματα, του πορτοκαλιού, της κανέλας, της βανίλιας» μάς λένε στην ανακοίνωση της εκδήλωσης στην οποία θα βρίσκονται οι κυρίες Άννα Κελεσιάδη (Δακτυλίδη) και Ιωάννα Δ. Κουκά για να φτιάξουν μοσχοβολιστά κουλουράκια με τον τρόπο που εκείνες συνηθίζουν να τα φτιάχνουν στα σπίτια τους.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου είναι ελεύθερη για όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα όσα θαυμαστά, δημιουργικά, νόστιμα και μυρωδάτα συμβαίνουν κάθε φορά.Απλοί άνθρωποι, Μυκονιάτες ή όχι, οικιακοί μάγειρες και μαγείρισσες, ενίοτε και επαγγελματίες μοιράζονται εμπειρίες και γνώση. Ανταλάσσουν πληροφορίες και προσπαθούν ανάμεσα στα άλλα να πάνε την παραδοσιακή μαγειρική μια γενιά παραπέρα, να γνωρίσουν μαγειρικές και γεύσεις από άλλες κοινότητες και όσα η σύγχρονη εποχή μας αναδεικνύει μέσα από την όσμωση πολιτισμών, γευστικών συνηθειών και τεχνογνωσίας.

info
11/3, Άνω Μερά, Μύκονος, 6:00 μ.μ

Δείτε επίσης

Το αβγό στο επίκεντρο της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου

Τυροβολιά Μυκόνου: η βάση της μυκονιάτικης κουζίνας

Μαγειρεύοντας με πατάτες στη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου