Σε μια ακόμα μαγειρική συνάντηση, η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, θα βρίσκεται στην Άνω Μερά Μυκόνου και αυτή την Τετάρτη το απόγευμα. Αυτή τη φορά, την τιμητική του θα έχει το παραδοσιακό Καλαθάκι Μυκόνου και τις συστάσεις θα κάνει η κα Ιωάννα Δ. Κουκά.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, θα δείξει και μια συνταγή για μυκονιάτικη μελόπιτα που θα φτιάξει με τυροβολιά, μέλι και κανέλα, αλλά με μια διαφορετική διαδικασία, σε διαφορετικό σχήμα και συγκεκριμένα, σε μορφή ενός είδους μικρής τάρτας.

Η κα Ιωάννα είναι οικιακή μαγείρισσα και αναμένεται να ταξιδέψει όσους παραβρεθούν στον χώρο της παράδοσής μας με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Η εκδήλωση, όπως όλες οι συναντήσεις με μαγειρέματα της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, είναι ανοικτή για όλους. Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι χωρίς είσοδο, συνδρομή ή άλλο αντίτιμο.

Στόχος άλλωστε της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου είναι η μοιρασιά της γνώσης που αφορά την παράδοσή μας, την παράδοση άλλων περιοχών και εθνικών κουζινών από όλο τον κόσμο, καθώς και βασικών τεχνικών και αρχών της μαγειρικής τέχνης μέσα από την όμορφη διαδικασία που προκύπτει γύρω από ένα τραπέζι ή μια κατσαρόλα.

info
4 Μαρτίου 2020, 6 μμ στην πλατεία της Άνω Μεράς, στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας, Μύκονος