Το Dos Hermanos τιμάει και φέτος τη μεξικανική Ημέρα Ανεξαρτησίας, καλώντας μας σε μία μεγάλη φιέστα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Για να νοιώσουμε σαν βέροι Μεξικάνοι, το εστιατόριο έχει ετοιμάσει και φέτος ένα άκρως εορταστικό πρόγραμμα, με Μεξικάνους χορευτές με τις φορεσιές τους θα μας μαθαίνουν τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας τους, ενώ η γιορτή συμπληρώνετε με παραδοσιακές λιχουδιές και τις Μαργαρίτες με Premium Tequila Don Julio στα 5€.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dos Hermanos Mexican Cuisine (@doshermanos.gr) στις

Πέρα από αυτά όμως, διοργανώνουν και διαγωνισμό, με έπαθλο ένα πλήρες γεύμα και κοκτέιλ για 4 άτομα. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο site του εστιατορίου ΕΔΩ, ενώ μπορούν να δεκαπλασιάσουν τις πιθανότητες τους να κερδίσουν, κάνοντας like στο Facebook ή ακολουθώντας τον λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram. Περισσότερες πληροφορίες στο παραπάνω link.

Η διάρκεια του Διαγωνισμού “Independencia” είναι έως τις 15/9. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση στην επίσημη σελίδα του Dos Hermanos σε facebook και Instagram. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνω των 18 ετών.

info
16/9, Κυριαζή 24, Κηφισιά, τηλ. 210 8087906.

Δείτε επίσης:
Μεξικάνικη κουζίνα: Η νέα διεθνής τάση στα εστιατόρια

7 μεξικάνικες σπεσιαλιτέ που αξίζει να δοκιμάσετε

Εσύ, ποιο είδος τεκίλας πίνεις;