Το εστιατόριο On the Verandah, του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες αφού μύησε τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού στις ελληνικές γεύσεις, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει για τον χειμώνα, σερβίροντας ένα τελευταίο μενού γευσιγνωσίας, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της αγνής και αυθεντικής πρώτης ύλης και αξιοποιώντας τα προϊόντα από το μποστάνι του Ποσειδωνίου, παρέα με υλικά από όλη την Ελλάδα, σέρβιρε εξαιρετικά πιάτα στη βεράντα του ξενοδοχείου. Όσοι, λοιπόν, βρεθούν αυτό το διήμερο στο νησί των Σπετσών θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν για μια τελευταία φορά αυτό το γαστρονομικό ταξίδι μέσα από ένα μενού γευσιγνωσίας 4 ή 5 πιάτων, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε και με κρασί.

drz-poseidonion-3234

Μενού Γευσιγνωσίας: 
* Μενού 4 πιάτων. Kόστος: €50 / Συνδυασμός με 3 ποτήρια κρασί. Kόστος: €60
* Μενού 5 πιάτων. Kόστος: €58 / Συνδυασμός με 4 ποτήρια κρασί. Kόστος: €70

info
23 & 24/9, Poseidonion Grand Hotel, Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. 22980 74553.