Η πρώτη έκθεση “Gourmet Olive Exhibition” ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της αυτό το τριήμερο, 20-22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και πέρα από τα εξαιρετικά ελαιόλαδα και προϊόντα με βάση την ελιά και το λάδι από Έλληνες παραγωγούς, περιλαμβάνει και πολλά events.

Gourmet_Olive_2

Επιστημονική ημερίδα, bar γευσιγνωσίας ελαιολάδου και ελιών, βραβεία κοινού, σεμινάρια και μαγειρικές επιδείξεις από γνωστούς σεφ, συμπληρώνουν ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα! Έτσι, όσοι επισκεφθούν την έκθεση έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε συντονιστικούς ρόλους τις Μάγια Τσόκλη και Ελένη Ψυχούλη, να ενημερωθούν για θέματα υγείας και διατροφής από τον Δρ. Προκόπη Μαγιάτη (Αναπληρωτή Καθηγητή του Φαρμακευτικού τμήματος, ΕΚΠΑ) και την Ειρήνη Πασχαλέρη (Βιολόγο / διατροφολόγο, αρθρογράφο υγεία), καθώς και να ακούσουν προσεκτικά και να κρατήσουν σημειώσεις από τις παρουσιάσεις και ελαιο-γευσιγνωσίες των Βασίλη Φραντζολά (γευσιγνώστη, σύμβουλο ποιότητας ελαιολάδου oliveoilseminars.com) και Γιάννη Καρβέλα (διευθυντή PARATUS Europe, σύμβουλο επιχειρήσεων).

gourmet1

Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν σε δράση αγαπημένους σεφ από τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων το Βασίλη Καλλίδη, αλλά και chocolatier όπως η Μίνα Αποστολίδη και ο Θεόδωρος Βαλογιώργης και, βέβαια, να γευτούν τις δημιουργίες τους.

Δείτε αναλυτικά το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ και μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση, όπου απαιτείται για τη συμμετοχή σας!

gourmet2

Σημειώνεται ότι η Gourmet Olive Exhibition διοργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΣΕΒΕ, καθώς και με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και της ΠΕΜΕΤΕ.

Δείτε επίσης:
Έρχεται η πρώτη έκθεση “Gourmet Olive Exhibition”

info
20, 21 & 22 Μαΐου, Gourmet Olive Exhibition, χώρος πολιτισμού Lab’Attoir, 26ης Οκτωβρίου 35, Θεσσαλονίκη, τηλ. 23130 30286, www.gourmetoliveexhibition.com