Μια εκλεκτή εμπειρία έχουν την ευκαιρία να γευτούν όσοι τυχεροί βρεθούν το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Veranda Caviar & Oyster Cocktail Bar – Restaurant, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στην καλντέρα, με ένα ποτήρι σαμπάνια Dom Perignon.

Το event, που ξεκινάει στις 19:30, πραγματοποιείται με σκοπό να γιορτάσουν την έναρξη λειτουργίας του μοναδικού αυτού Champagne Bar – Restaurant και συνοδεύεται από άφθονη σαμπάνια του οίκου Dom Perignon, μεταξύ άλλων τις εξαιρετικές Ροζέ του 2005 και P2 του 2000, σε συνδυασμό με canapés δημιουργίες από τον σεφ Στέλιου Αρακά.

Αναλυτικά το μενού της βραδιάς:
Dom Perignon Vintage 2009 Magnum / Welcome – Oysters live demonstration

Dom Perignon Vintage 2009
Nori tart with fish roe cream and sevruga
Lobster with watermelon radish ravioli and mango
Oak smoked mackerel with roasted lemons and tapioca pearls

Dom Perignon Rosé Vintage 2005
Sourdough bread Prosciutto di San Daniele and fleur de cactus
Wagyu rossini with foie gras, truffles and espresso
Melon sphere and Jamon Iberico

Dom Perignon Ρ2 2000
Foie gras terrine with 23K gold flakes and spicy chocolate
Roquefort with endives, peach compote and walnuts
Summer truffles with truffle cream and thin, light and crispy tart

Hennessy XO
bitter chocolate truffle with crue de cacao

info
4 Αυγούστου, Γευσιγνωσία διαφορετικών Vintages Dom Pérignon και Hennessy XO, ώρα έναρξης: 19:30. Κόστος: 120€.
Veranda Caviar & Oyster Cocktail Bar – Restaurant, Canaves Sunday Suites, τηλέφωνο κρατήσεων: 22860 71453.