Ο executive chef του εστιατορίου Cabo Rosso, Γεώργιος Ξυνός υποδέχεται τον βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin Γάλλο σεφ Pascal Aussignac, για να ετοιμάσουν μαζί ένα ξεχωριστό δείπνο.

Ο σεφ Pascal Aussignac, ιδιοκτήτης του λονδρέζικου εστιατορίου Club Gascon, θα βρεθεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ambassador, στο Ακρωτήρι Σαντορίνης, στις 17 Σεπτεμβρίου και μαζί με τον σεφ Γεώργιο Ξυνό πρόκειται να ετοιμάσουν ένα degustation menu 8 πιάτων, που συνοδεύεται από wine pairing.

Το «Four Hands» event ξεκινάει στις 19:30 και αν βρεθείτε στη Σαντορίνη αυτή την ημέρα, αξίζει να κάνετε την κράτηση σας στο Cabo Rosso για να το δοκιμάσετε.

info
Cabo Rosso, ξενοδοχείο Ambassador, Ακρωτήρι, Σαντορίνη, τηλ. 22860 85270-1.