Ο γνωστός πολυχώρος φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το νέο χρόνο με συναυλίες, επιλεγμένα dj sets, ακουστικά live sessions και εορταστικά μενού!

Drakos_Duska1

Για την Παραμονή των Χριστουγέννων
Στη μουσική σκηνή, στο ισόγειο του πολυχώρου, ο Στάθης Δράκος και η Katerine Duska αναλαμβάνουν να μας ταξιδεψουν μουσικά στο χθες και στο σήμερα, ακολουθώντας τη διαδρομή “From Broadway to Hollywood”, με αγαπημένα jazz standards, χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και jazzy-pop μελωδίες.

Στο μεταξύ, στο cocktail restaurant, έναν όροφο πιο πάνω, η αγαπημένη μας παραγωγός του Εn Lefko 87.7, Κατερίνα «Kafka» Καφετζή ανεβαίνει στα decks και επιλέγει soundtracks και τις πιο μεγάλες επιτυχίες από κάθε χρυσή δεκαετία.

info
Live 24/12: Στάθης Δράκος & Katerine Duska, Ώρα έναρξης: 22.00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 24€, Β ζώνη: 16€, όρθιοι: €10, Ταμείο: A ζώνη: 27€, Β ζώνη: 19€, όρθιοι: €13.

Fafouti

Για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Η Μαριέττα Φαφούτη, οι Jaguar Bombs και guests-έκπληξη επί σκηνής φροντίζουν να μας βρει το 2015 με το πιο πλατύ χαμόγελο και άφθονη θετική ενέργεια καθένας δίνοντας το δικό του εορταστικό στίγμα σε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό ντελίριο.

Στο cocktail restaurant υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με τον Στάθη Δράκο (Minor Project) και εκλεκτούς καλεσμένους που «ντύνουν» με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο. Τα μουσικά ηνία στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης σε ένα πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

info
Live 31/12: Marietta Fafouti & Friends -Jaguar Bombs, Ώρα έναρξης: 01:00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: A ζώνη: 24€ -Β ζώνη: 16€ -όρθιοι: €10, Ταμείο: A ζώνη: 27€, Β ζώνη: 19€, όρθιοι: €13.

Τα εορταστικά μενού
Το εστιατόριο του Gazarte έχει ετοιμάσει δύο εορταστικά μενού για τις δύο Ρεβεγιόν με πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα. Τα μενού αναλυτικά:

Μενού Χριστουγέννων
-Welcome Apperitif
-Ρολά σολομού γεμιστά με θαλασσινά, μάραθο και σος lime.
-Σαλάτα ανάμεικτη με άγρια ρόκα και ραντίτσιο, ψητό μανούρι, μανταρίνι, πασπαλισμένη με σουσάμι και σος φραγκοστάφυλου.
-Sorbet Lime με δυόσμο
-Χοιρινά φιλετάκια μπρεζέ με Vinsanto Σαντορίνης, συνοδευόμενα από ρύζι αρωματισμένο με σαφράν, σταφίδες και ρόδι.
-Cheesecake με βάση από μελομακάρονο και σος από φρούτα του δάσους.

Τιμή: 45 ευρώ/άτομο.

Μενού παραμονής Πρωτοχρονιάς
-Welcome cocktail
-Τάρτα με τυριά και ξερά σύκα, συνοδευόμενη από τσιπς προσούτο και σος κρασιού.
-Σαλάτα από τραγανά λαχανικά, τυρί chèvre, καρύδια και σος εσπεριδοειδών με λευκό balsamico.
-Sorbet Mango
-Μοσχαράκι γάλακτος με άγρια μανιτάρια και άρωμα τρούφας, συνοδευόμενο από πουρέ πιπεριάς Φλωρίνης με μυρωδικά και σπαράγγια.
-Μους σοκολάτας με flakes κουβερτούρας, αρωματισμένο με καπνιστό ουίσκι.

Τιμή: 49 ευρώ/άτομο.

info
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347. Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876. Online sales: www.gazarte.gr, www.viva.gr,www.public.gr