Τα δύο εστιατόρια Alpino Cucina Italiana, στο Παλαιό Φάληρο και στο Χαλάνδρι, μας καλούν να περάσουμε όμορφες βραδιές, απολαμβάνοντας τις ιταλικές δημιουργίες τους υπό τους ήχους καλής, ζωντανής μουσικής.

Alexandros-&-Domenica

Κάθε Τετάρτη στο Παλαιό Φάληρο και κάθε Πέμπτη στο Χαλάνδρι, ο δημοφιλής μουσικός και συνθέτης Αλέξανδρος Ναθαναήλ κάνει πιο ατμοσφαιρικές τις εξόδους μας, συνοδευόμενος από δύο εκπληκτικές φωνές. Ο λόγος για την Ντομένικα Μαντέλη που τον συνοδεύει στο τραγούδι τις Τετάρτες στο Alpino του Π. Φαλήρου και την Κατερίνα Κουρεντζή που τον συνοδεύει τις Πέμπτες στο εστιατόριο του Χαλανδρίου.

κατερινα-κουρεντζη

Το μουσικό πρόγραμμα θα μας ταξιδεύει σε όλες τις όμορφες πλευρές του κόσμου, με τζαζ διάθεση, δημιουργώντας συναισθήματα κι εικόνες που εναλλάσσονται συνεχώς. Αφήστε, λοιπόν, τα πεντανόστιμα πιάτα του ανανεωμένου μενού να σας παρασύρουν στις υπέροχες συνοικίες τις Ιταλίας, ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνετε το δείπνο σας υπό τους ήχους της ατμοσφαιρικής μουσικής των ντουέτων, με τη συνοδεία ενός εκλεκτού κρασιού και την υπέροχη συντροφιά της παρέας σας!

info
Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 210 9840855 / Παπανικολή 66, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6815355.