Το γαστρονομικό fair επιστρέφει στην Αγορά της Κυψέλης το Σάββατο 13 Ιουνίου, με φρέσκο όνομα και μενού, και υπόσχεται να μας φέρει πίσω στην κανονικότητα!

Αγαπημένοι σεφ, μάγειρες και καντίνες δίνουν απογευματινό ραντεβού στην Αγορά, με πρωτότυπα μενού και cocktails, σε μια καλοκαιρινή συνάντηση με γεύση, μουσική και παρέα με αποστάσεις. Τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών σε απόσταση και ακολουθώντας ένα σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών για την ασφάλεια όλων, το Impact Hub Athens εμπνέεται νέους τρόπους για να συναντηθούμε ξανά και να απολαύσουμε κλασικές και πειραγμένες εκδοχές street food πιάτων.

Το Σάββατο 13/6 λοιπόν, από τις 17:00 έως τις 23:00, το Yazhou σερβίρει εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila νόστιμα tacos, το Signora Athens παγωτό, εσπρεσάκι και λεμονάδα, το Food Truck ανατολίτικες γεύσεις, το Falafelladiko μοναδικά vegetarian wraps, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude. Τα πιάτα προσφέρονται σε Eat In & Take Away, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα delivery για όσους θέλουν να τα απολαύσουν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι το νέο Pop up Munchies θα πραγματοποιείται δύο φορές το μήνα, με pop-up κουζίνες στον ανοιχτό χώρο της Αγοράς αλλά και με live streaming. Με άλλα λόγια, υπάρχει πλέον και ψηφιακή διάσταση, όπως επιτάσσει η εποχή, και οι λάτρεις του street food μπορούν να ανακαλύψουν συνταγές των αγαπημένων τους street food joints παρακολουθώντας το live stream στο κανάλι της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και του Impact hub Athens. Ακόμη, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96,6, το Pop up Munchies «ντύνεται» με μοναδικά tunes από τους djs του σταθμού και το Open Mic επανέρχεται, καλώντας παλιούς, νέους και επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιπούς performers να δείξουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, θα ανακοινωθεί ο νικητής της ημέρας με έπαθλο…φαγητό!

info
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα, τηλ. 210 3210146.