To εστιατόριο Sale & Pepe στο Κολωνάκι προσφέρει ένα νέο μενού γεμάτο νηστίσιμες γευστικές απολαύσεις με άρωμα θάλασσας, όπως τις εμπνεύστηκε ο Ivan Ottaviani και το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέχρι και τις 31 Μαρτίου αφού από τον Απρίλιο το αγαπημένο εστιατόριο θα μεταφέρει τους γευστικούς του πειρασμούς και πάλι στη Μύκονο.

sale1

sale3

Το Menu di Quaresima αποτελείται από τέσσερα πιάτα, τρία από τα οποία συνοδεύονται με εκλεκτά κρασιά από την πολυβραβευμένη κάβα του εστιατορίου και προσφέρεται στην τιμή των €35/άτομο. Πρώτο πιάτο είναι το minestra από σκληρό σιτάρι, με βιολογικά ελληνικά μανιτάρια shiitake, μύδια και soffiato από βασιλικά χτένια, το οποίο συνοδεύεται από ένα ποτήρι Prosecco Di Conegliano Superiore Matiù. Επόμενο νηστίσιμο πιάτο είναι οι φρέσκες γαρίδες σε κρούστα ψωμιού ολικής αλέσεως με σάλτσα από ντοματίνια κονκασέ, σέλερι και καυτερή πιπεριά, τις οποίες συνοδεύει άριστα ο οίνος «Συνοδεία 2016 Τέχνη Αλυπίας».

sale

Η συνέχεια περιλαμβάνει pappardelle χειροποίητα με μπρόκολο, ντοματίνια & mozzarella βουβαλίσια. Το μενού ολοκληρώνεται γλυκά με επιδόρπιο σπιτικό Semifreddo λεμόνι με σάλτσα εσπεριδοειδών και ένα ποτήρι Samos Doux 2004.

info
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102, www.saleepepe.gr