Τι κι αν μείνατε στην Αθήνα για τις γιορτές; Στην πόλη θα βρείτε πολλά ατμοσφαιρικά μέρη για τις καθημερινές σας εξόδους και τα ρεβεγιόν, με φουλ γιορτινό κλίμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το πάντα φιλόξενο Black Duck στο κέντρο.

Σας έχουμε ήδη πει για την χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση – bazaar που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Black Duck και από όπου μπορείτε να αγοράσετε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας και, μάλιστα, σε πολύ καλές τιμές. Στο κομμάτι της γεύσης πάλι, τις γιορτές από τις 10 το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα υπάρχει ολοκληρωμένο snack & brunch menu με ομελέτες, ιδιαίτερα sandwiches, σούπες, πίτες και γλυκά. Όσο για τη μουσική, από νωρίς το απόγευμα έμπειροι Djs μας μαγεύουν με τις μουσικές τους επιλογές.

black-duck

Παράλληλα, για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν ετοιμάσει ευφάνταστα μενού, με πληθώρα επιλογών μεσογειακής κουζίνας και ελληνικές πρώτες ύλες που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το μενού συμπληρώνει μια πλούσια λίστα κρασιών, με έμφαση στις ελληνικές ετικέτες, και απολαυστικά κοκτέιλ, ενώ η μουσική αφήνεται στα έμπειρα χέρια της in-house μπάντας Black Ducklings. Έτσι, μετά το φαγητό, το πάρτι ξεκινά με ζωντανή μουσική και πολύ χορό σε swing, rock ‘n’ roll και 80s-90s μουσικό-θεατρικές διαδρομές και στη συνέχεια, τη σκυτάλη από τους Black Ducklings παίρνουν οι DJs με μουσικές επιλογές που μας συνοδεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

info
Χρήστου Λαδά 9Α, Αθήνα, τηλ. 2103234760.