Μια οινική βραδιά ντυμένη με ξεχωριστές νότες και συνοδευμένη με μοναδικής νοστιμιάς πιάτα έχει ετοιμάσει γι’ αυτή την Τετάρτη το Menoo.

Στο γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς πραγματοποιείται την Τετάρτη το 2ο event του Gastronomic Diff, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί. Ο λόγος; Όσοι βρεθούν στα τραπέζια του Menoo θα δοκιμάσουν 12 εκλεκτά ελληνικά κρασιά, ενώ παράλληλα η μουσική επένδυση της βραδιάς που είναι ένα πρωτοποριακό μουσικό εύρημα από τους Barry Smith & Charles Spence, θα αλλάζει ανάλογα με το κρασί που θα παρουσιάζεται.

wine-tasting

Οι τυχεροί που θα βρεθούν στο Menoo αυτή τη βραδιά θα απολαύσουν το λευκό, το ροζέ και το ερυθρό κρασί από το Κτήμα Χρυσοστόμου, το λευκό και το ροζέ του Κτήματος Χατζηγεωργίου, το Athina Σαντορίνη, το Athina Νάουσα, το Athina Γουμένισσα της Αθηνάς Τσώλη, το Ιδέα ερυθρό του Κτήματος Μπαραφάκα, καθώς και τα Ψίθυρος, το Ένστικτο και το Λιαστός του κτήματος Silva.

menoo-2

Τα εξαιρετικά κρασιά συνοδεύονται από νόστιμα πιάτα, όπως τριλογία σολομού (Sashimi, tataki και tartar) και σιγομαγειρεμένο αρνί στο φούρνο χωρίς κόκαλο με σπανάκι και πατάτες. Το επιδόρπιο Day & Night με coulis από κόκκινα φρούτα του δάσους κλείνει με τον πιο γλυκό τρόπο τη βραδιά.

Πέρα από τη γαστρονομική εμπειρία βέβαια οι επισκέπτες θα αποκομίσουν και χρήσιμες γνώσεις περί οίνου. Ο λόγος για τις γνωστές οινολόγους Αθηνά Τσώλη και Αγγελική Μπίμπα, που θα βρίσκονται στο Menoo την Τετάρτη για να παρουσιάσουν τα κρασιά και να φροντίσουν να εμπλουτίσετε τις οινικές σας γνώσεις.

info
Τετάρτη 29 Απριλίου στις 19:30, Λεωφόρος Κηφισίας 310, Κηφισιά, τηλ. 210 6252214. Τιμή κατ΄ άτομο: 45 ευρώ.