Τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Μαΐου το Faust Bar-Theatre-Art φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς της Μεσογείου για τους bartenders.

Από τις 12 το μεσημέρι τα ζευγάρια των υποψήφιων bartenders από όλη την Αθήνα θα διαγωνιστούν με θέμα το “Team Challenge” που αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, τη διασκέδαση, την αλληλοστήριξη και τον συναγωνισμό. Κριτές του διαγωνισμού είναι δύο από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του The Gin Joint και ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, βραβευμένος bartender και bar manager του Spinte Bar στην Θεσσαλονίκη.

!cid_EFC1777F-5151-4439-A3ED-45441C07185C

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Skinos Mastiha Spirit και στο 6ο έτος ύπαρξής του έχει γίνει πια θεσμός, μεγαλώνοντας κάθε χρόνο σε συμμετοχές και αποκτώντας μια ξεχωριστή θέση στην συνείδηση των bartenders αλλά και της διεθνούς σκηνής των spirits.

Οι νικητές του Mediterranean Cocktails Challenge 2016 θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο και το BCB (Bar Convent Berlin) για να εκπροσωπήσουν το νικητήριο cocktail τους στο περίπτερο που o Skinos θα έχει στο κορυφαίο αυτό Φεστιβάλ για τον χώρο των bar.

info
Καλαμιώτου 11, Κέντρο, τηλ.: 6944 6646 40, Κος, Βούλγαρης Θύμιος