Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, το οινοφιλικό στέκι της Γλυφάδας υποδέχεται τον nomad chef Ανδρέα Λαγό στο πλαίσιο μιας σειράς από ενδιαφέροντα events που διοργανώνει.

andreas-lagos1

Αυτή την Τετάρτη, λοιπόν, ο συνεργάτης του Olive Ανδρέας Λαγός εγκαινιάζει τον κύκλο των events “chef του μήνα” υπογράφοντας ένα μενού με θέμα “Επιστροφή στις ρίζες”. Το μενού περιλαμβάνει ευφάνταστα ορεκτικά, όπως γαρίδες αρωματισμένες με περγαμόντο, με κρέμα ταραμά και chips παντζαριού και pizza με πατάτα και καπνιστό τυρί μετσοβόνε, αλλά και προτάσεις, όπως χειροποίητα ραβιόλια με κολοκύθα και κρέμα από αρσενικό Νάξου, μοσχαρίσια μπαχαρένια spare ribs σιγομαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί με βελούδινο πουρέ με γλυκοπατάτα και καρότο και αρωματική σαλάτα με σελινόριζα, φακές και Λούζα Κέας. Το γεύμα κλείνει γλυκά με τραγανή μαρέγκα με κρέμα μούρων και σάλτσα κουμ κουάτ.

Οι δημιουργίες του chef πλαισιώνονται από μια σειρά ετικετών ελλήνων παραγωγών, που έχει επιλέξει η ομάδα του Vinarte για να συνοδεύσουν αρμονικά τα πιάτα. Εναλλακτικά ο επισκέπτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τις 140 ετικέτες του Vinarte.

VANILLA SWING

Την Πέμπτη η συνέχεια αναμένεται μουσική και άκρως ξεσηκωτική με τους Vanilla Swing να αναλαμβάνουν τα ηνία της διασκέδασης γεμίζοντας το χώρο του Vinarte με ήχους swing, rock n roll και rockabilly.

Οι Vanila Swing είναι οι:
Λήδα Αγγελάκη (φωνή)
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου (κιθάρα)
Αντρέ Νικάκης (μπάσο)
Tony Stone (τύμπανα)

info
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, τηλ. 210 8941511, τηλ 2108941511, www.vinarte.gr. Event “Chef του μήνα”: Kόστος/ άτομο: 36€ για το μενού, 10€ για τις 4 προτεινόμενες ετικέτες ή άλλη ετικέτα.