Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος σεφ αφήνει για λίγο το gourmet εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου La Chèvre d’Or, στο ειδυλλιακό Èze της Γαλλίας και, στο πλαίσιο του Dine Athens, αναλαμβάνει την κουζίνα της Σπονδής αποκλειστικά για 2 βραδιές, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Ο διάσημος σεφ, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο «Meilleurs Ouvriers de France» για το 2019, σε έναν από τους πιο διάσημους και σημαντικούς διαγωνισμούς στην Γαλλία για τους επαγγελματίες, θα δημιουργήσει ένα μενού έξι πιάτων συστήνοντας στο ελληνικό κοινό το δικό του ιδιαίτερο μαγειρικό στυλ, εμπνευσμένο από τη φύση και βασισμένο στα αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, προερχόμενα από διαφορετικά τερουάρ που εκτείνονται από τα ορεινά της Προβηγκίας έως τις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας εκρηκτικές γευστικές αντιθέσεις. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι. 9-10/2. Ώρα: 20:30.Τιμή μενού: €120. Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Dine Athens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων. Επίσης προτείνονται ετικέτες εκλεκτών κρασιών με πρόσθετη χρέωση. Πολιτική ακυρώσεων: Ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές. dineathens.gr.

Φωτογραφία: dineathens.gr