Ένα μοναδικό food & wine pairing παρουσιάζει αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου το εστιατόριο Abovo, που στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το κρασί του “Athens Wine Week” σερβίρει στα ποτήρια μας εκλεκτά κρασιά του κτήματος Κυρ Γιάννη.

nourloglou

Ο Στέλλιος Μπουτάρης και ο σεφ του Abovo Μιχάλης Νουρλόγλου, έχουν ετοιμάσει ένα μενού 6 πιάτων που συνδυάζονται με έξι διαφορετικές ετικέτες του Κτήματος, μυώντας μας σε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Για να πάρεις μια γεύση από τα νόστιμα “παντρέματα”, αυτή την Κυριακή δοκιμάζεις αρωματικά ψητά στρείδια συνοδευμένα από την «Παράγκα» sparkling και καπνιστό χέλι συνδυασμένο άριστα με «Σαμαρόπετρα». Το chardonnay «Πάλπο» πάλι, αγκαλιάζει τη γαρίδα σε ζωμό Thai με κουνουπίδι και μελισσόχορτο, η μεσογειακή γεύση του αρνιού ταιριάζει άριστα με τις «Δυό Ελιές», ενώ η βαθιά γεύση και η πολυπλοκότητα του μοσχαρίσιου διαφράγματος απογειώνεται με τη «Διάπορο». Ο ιδανικός επίλογος γράφεται με cheesecake explosion παρέα με «Ακακίες» sparkling!

StelliosBoutaris

Σημείωσε ότι με αυτό το θεματικό δείπνο, εγκαινιάζονται και οι «Wine Sundays» στο Abovo, όπου διάσημα ελληνικά κτήματα και οι παραγωγοί τους θα συνδυάζουν τα κρασιά τους με πιάτα από το μενού του εστιατορίου.

info
Κυριακή 6 Μαρτίου, food & wine pairing με κρασιά του κτήματος Κυρ Γιάννη. Τσακάλωφ 18, Κολωνάκι, τηλ. 210 3388838. Κόστος: € 60 / άτομο.