O σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης υποδέχεται τη νέα σεζόν φιλοξενώντας στην κουζίνα του CTC το γνωστό Ελληνοαυστραλό κριτή του Master Chef της Αυστραλίας, George Kalomparis.

Στις 26 Αυγούστου λοιπόν το opening του αθηναϊκού fine dining εστιατορίου σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν με έναν καλεσμένο που μαζί με τον σεφ – οικοδεσπότη θα προσφέρουν στους επισκέπτες του CTC μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Οι σεφ θα ετοιμάσουν ένα μενού 8 σταδίων που θα περιλαμβάνει πιάτα όπως καλοκαιρινή κακαβιά, μια αθηναϊκή με σφυρίδα, αρνίσια πικάνια με μελιτζάνα και μαύρο σκόρδο και ντόνατ με ταραμά.

info
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, τηλ. 2107228812, info@ctc-restaurant.com. Τιμή μενού: €110 χωρίς κρασί.