Tην Τρίτη 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Athens Bar Show, ένας θρύλος της τεκίλας αλλά και ο συνεχιστής του, θα κάνουν μια μοναδική guest εμφάνιση στο Noel.

Μετά τις 21:30, ο Tomas Estes και ο γιος του Jesse, θα βρίσκονται πίσω από την μπάρα του Noel, σ’ ένα guest bar με πρωταγωνιστή την τεκίλα στο χώρο του Μπλε, δημιουργώντας cocktails με τεκίλα ξεναγώντας μας στο κόσμο της αγαύης.

Ο Tomas Estes είναι ιδιοκτήτης μπαρ και εστιατορίων τα τελευταία 39 χρόνια ενώ χαρακτηρίζεται ως ο παγκόσμιος guru της τεκίλας. Του έχει αποδοθεί δύο φορές ο τίτλος του «Πρεσβευτής της Tequila στην Ευρώπη», από το Mexican National Tequila Chamber, ενώ έχει λάβει και βραβείο επιτεύγματος από το περιοδικό «Theme». Το 2008, ίδρυσε την Tequila Ocho, την πρώτη single-field Tequila. Την αγάπη του για το συγκεκριμένο απόσταγμα τη μετέδωσε και στον γιο του ο οποίος ανέλαβε ρόλο συνεχιστή.

Ο Jesse Estes έχει δουλέψει πίσω από μεγάλες και διάσημες μπάρες ενώ το 2013 χαρακτηρίστηκε από τη Huffigton Post ως ένας από τους καλύτερους Bartenders του Λονδίνου. Έχει στο ιστορικό του σειρά διακρίσεων σε διαγωνισμούς cocktail ενώ πλέον βρίσκεται στη θέση του κριτή σε σημαντικούς θεσμούς bartending. Οι λάτρεις του είδους λοιπόν σπεύστε γιατί πρόκειται για μια βραδιά πραγματική εμπειρία.