Τα Jam Sessions συνεχίζονται με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση να φιλοξενεί στην κουζίνα του Fuga στις 28 Μαρτίου τον εμπνευστή της δημιουργικής γαστρονομικής ομάδας «Pure Berlin».

Οι Pure Berlin είναι μια ομάδα, που με έδρα το Βερολίνο, δημιουργήθηκε αποσκοπώντας στην αναβάθμιση του προφίλ της γερμανικής κουζίνας παγκοσμίως. Ταξιδεύουν σε γαστρονομικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας μενού με παραδοσιακά γερμανικά πιάτα που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους.

Στη μοναδική αυτή βραδιά η εκφραστική κουζίνα του σεφ του εστιατορίου του κήπου του Μεγάρου Μουσικής θα συναντήσει το δυναμικό προφίλ της νέας γερμανικής κουζίνας και μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές μορφές της, τον Miles Watson. Οι σεφ ανήκουν στη γενιά των επαγγελματιών που συμπυκνώνουν στη μαγειρική τους την ουσία πολλών ταξιδιωτικών εμπειριών και γαστρονομικών τάσεων όπως επίσης και πρακτικές που προωθούν την υπεύθυνη γαστρονομία οπότε το μενού των 8 πιάτων που συνυπογράφουν θα δώσει το στίγμα μιας ενδιαφέρουσας γαστρονομικής συνάντησης υψηλού επιπέδου όπως και αυτές που προηγήθηκαν με τους Benallal Akrame και Kamel Saci. 

info
Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία). Κόστος μενού: 80 ευρώ το άτομο. Προτεινόμενο wine pairing: 20 ευρώ το άτομο. Για κρατήσεις: Τηλ. 210 7242979, www.fugarestaurant.gr |