Το Noel ανοίγει τη σεζόν των θεματικών εκδηλώσεων στις 5 Νοεμβρίου με ένα ταξίδι στην Ιταλία και οδηγό τον διεθνώς αναγνωρισμένο bartender Simone Caporale.

Από νωρίς το απόγευμα, θα σερβίρονται στα μπαρ της Στοάς Κουρτάκη μεσογειακά aperitivi εμπνευσμένα και βασισμένα στη φινετσάτη Grappa. Μετά τις 21.00, τη σκυτάλη στην μπάρα του Μπλε αναλαμβάνει ο γνωστός για το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, ο Simone Caporale ετοιμάζοντας tailor-made cocktails, φτιαγμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Ο Simone Caporale βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την έννοια του perfect serve πριν από 16 χρόνια σε ένα μικρό bar του Κόμο. Οι προσωπικές του αναζητήσεις και οι προκλήσεις που έθεσε στον εαυτό του, προκειμένου να τελειοποιήσει αυτό που εκείνος ορίζει ως fine drinking, τον οδήγησαν στο λονδρέζικο Artesian Cocktail Bar του πεντάστερου Langham Hotel, όπου μαζί με τον Alex Kratena κατέκτησαν πολλά βραβεία, καθώς και μια θέση ανάμεσα στα World’s 50 Best Bars. Ο ίδιος ψηφίστηκε το 2014 ως ο καλύτερος bartender του κόσμου από το Tales of the cocktails.

info
Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα, τηλ. 211 2159534.