Όσοι ταξιδέψετε Λονδίνο τον Ιούνιο και έχετε κατά νου να δοκιμάσετε γκουρμέ πιάτα, υπέροχα κρασιά και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, η τύχη σάς έκλεισε το μάτι! Απλώς ξεσκονίστε λιγάκι τα αγγλικά σας και περάστε μια βόλτα από το φεστιβάλ “Taste of London”, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού στον κόσμο!

seminars

Exhibiting-at-Taste-of-London-2011

Η αφρόκρεμα των λονδρέζικων εστιατορίων (40 και βάλε στον αριθμό), καθώς και των σεφ από το Ηνωμένο Βασίλειο, βάζουν τα μαγειρικά δυνατά τους και νοστιμίζουν τις μέρες των επισκεπτών με το παραπάνω, στο Regent’s Park από τις 15 ως τις 19 Ιουνίου.

taste-of-london-2015_0

Μάλιστα, περίπου 200 πιάτα με υπογραφή γνωστών σεφ είναι διαθέσιμα για δοκιμή -ανάμεσά τους και οι Dan Doherty, José Pizarro, Ben Tish, Monica Galetti, Pierre Koffmann και Nathan Outlaw.

Discover_Taste_600x400_2c

Σημείωσε ότι το φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε χρόνο, αλλά φέτος έχει προστεθεί (για καλή σας τύχη) και η “Ώρα για γλυκό”, ενώ έχετε την ευκαιρία να μάθετε και μαγειρικά κόλπα και να πάρετε δωρεάν συμβουλές από τους σεφ, π.χ. από μυστικά για σαμπάνια και συνδυασμούς υλικών μέχρι πώς να φτιάχνετε λουκάνικα μόνοι σας. Επιπλέον, δοκιμάζετε μερικές από τις καλύτερες μπίρες τους…

info
london.tastefestivals.com  Eισιτήρια από € 20 περίπου.