Τα γνωστά εστιατόρια TGI Fridays εγκαινίασαν μια νέα σειρά εκδηλώσεων, που θα λατρέψει κάθε οινόφιλος. Ο λόγος για τα Wine Series, που σου συστήνουν και από έναν Έλληνα οινοποιό κάθε μήνα, ενώ κάθε Τετάρτη οργανώνουν και φοβερές εκδηλώσεις.

Η έναρξη των Wine Series έγινε τον Απρίλιο, με την οινοποιία Τσάνταλη και τους επισκέπτες των εστιατορίων να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν special ετικέτες Τσάνταλη, όπως Ραψάνη, Kanenas, Klima Klima Organic και Caramelo. Το καλύτερο; Κάθε Τετάρτη, με αφορμή τα Share it Wednesdays, όλοι οι καλεσμένοι των Fridays απολαμβάνουν μπουκάλια κρασιού σε μειωμένη τιμή -50%!

wineSeries

Επιπλέον, αυτή την Τετάρτη 13 Απριλίου, όσοι βρεθούν στο εστιατόριο της Κηφισιάς από τις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον οινολόγο της οινοποιίας Τσάνταλη, που θα παρουσιάσει τα μυστικά της αρμονίας ανάμεσα στις γεύσεις κρασιού και φαγητού. Σημειώστε ότι η εκδήλωση έχει δωρεάν είσοδο, ωστόσο απαιτείται έκφραση ενδιαφέροντος μέσω email: tgif@fridays.gr, σημειώνοντας στο θέμα“Wine Series” και αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Please Be Quiet…Or Not στη Γλυδάδα
Τις Τετάρτες του Απριλίου, μετά τις 20:00, τα Fridays της Γλυφάδας, αναβιώνουν το κλίμα της ποτοαπαγόρευσης, με ζωντανή μουσική από το σαξόφωνο του Νίκου Κουλούρη, dj set, ρετρό ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, συνθήματα εποχής και τους bartenders σε ρόλο έκπληξη! Όσο για το κρασί, που όπως είπαμε πρωταγωνιστεί, κάθε μπουκάλι είναι αυτές τις μέρες στη μισή τιμή!

info
www.fridays.gr