Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που εδώ και 8 χρόνια επιλέγει το Mama-Roux για να γιορτάσει, καθώς τέτοια εποχή μπήκε εκεί η πρώτη παρέα. Έτσι, φέτος διοργανώνουν Live Music Food Court Party, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Γύρω στις 21:00 λοιπόν, ο πεζόδρομος της Αιόλου μετατρέπεται σε food court και μας ξεναγεί στις γαστρονομικές συνήθειες διαφορετικών λαών του κόσμου. Μεξικό, Ασία, Αμερική και Ανατολή σε 4 διαφορετικές «γωνιές», βάζουν στα πιάτα σούπα Gumbo, Αμερικάνικο Burger, Chipotle Chicken Burrito, Nachos, Pork Belly Ramen Bowl, Vegan Miso Ramen Bowl, Thai Curry Noodles, Falafel Wrap και Hummus.

Τα πιάτα μάλιστα προσφέρονται σε τιμές street food, από 2€ έως 5€, ενώ παράλληλα σερβίρονται και κοκτέιλ με υλικά από την κουζίνα, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μπίρες, για να συνοδεύσουμε το φαγητό. Όσο για τη μουσική, το πάρτι περιλαμβάνει live μουσική με τους Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank να δίνουν ρυθμό στη βραδιά. Οι εκπλήξεις συμπληρώνονται με το #mamarouxbigchallenge, μία σειρά από δοκιμασίες και έπαθλα που εγκαινιάζουν φέτος και έχουν ως βασικό θέμα το φαγητό.

info
Αιόλου 48, Αθήνα, τηλ. 213 0048382.