Tο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, θα δώσει άλλο χρώμα στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Στο φεστιβάλ που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά θα συμμετέχουν δημοφιλείς αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ που θα παίξουν μαζί με τα παιδιά και καταξιωμένοι Ολυμπιονίκες, όπως ο Aλέξανδρος Νικολαΐδης, οι οποίοι θα διδάξουν στα παιδιά το πνεύμα του αθλητισμού. Εκεί θα βρίσκονται επίσης γνωστοί σεφ, όπως η Ελένη Ψυχούλη, που θα μαγειρέψουν με τα παιδιά και θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές διατροφής στους γονείς, αλλά και επιστήμονες που θα παρέχουν πολύτιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά, όπως ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρώην ταξίαρχος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και ιδρυτής του CSII.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Φεστιβάλ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους θα πραγματοποιούνται ακόμη διάφορες παράλληλες δράσεις, όπως εθελοντική Αιμοδοσία και ενημέρωση για λήψη μυελού των οστών. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

info
Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη, www.paidiko-festival.gr/