Η οικογένεια Κύκλωπας θα βρίσκεται στο πατάρι του Olicatessen το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, για μία μοναδική παρουσίαση των προϊόντων της.

Το κατάστημα Olicatessen της Θεσσαλονίκης αγαπάει τα ελληνικά προϊόντα και δεν χάνει ευκαιρία να τα αναδεικνύει, τόσο στα ράφια του όσο και μέσα από ενδιαφέροντα σεμινάρια και παρουσιάσεις. Επόμενη γευστική εκδήλωση στη λίστα του, τα προϊόντα του ελαιοτριβείου Κύκλωπας.

Η Βάλια Κελίδου και ο Αλέξανδρος Τόκας παρουσιάζουν τη σημασία του ελαιολάδου στην ευρύτερη περιοχή, τα ποιοτικά στοιχεία του ελαιολάδου, τη φιλοσοφία τους, καθώς και την προϊοντική τους γκάμα αλλά και τους στόχους της εταιρείας. Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία του ελαιολάδου και του μελιού της εταιρείας. Μάλιστα, στο τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν και μία συσκευασία από το αγουρέλαιο της εταιρείας, ίσης αξίας με την είσοδο τους (10€).

info
Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη. Για να κλείσετε θέση στέλνετε στο email info@olicatessen.gr με θέμα #ΓευσιγνωσίαΚύκλωπας.
Κόστος συμμετοχής: 10€ / άτομο.