Το Überness του Βασίλη Καλλίδη γιορτάζει και φέτος την 25η Μαρτίου και προσκαλεί εσάς και την οικογένειά σας για να γιορτάσετε την εθνική γιορτή στην υπέροχη αυλή του. Σκηνικό που θυμίζει παραδοσιακό πανηγύρι με πλαστικές καρέκλες, ελληνικά σημαιάκια, και παλιές αλλά αγαπημένες μουσικές συνθέσεις από τον Μιχάλη Ρουμπή.

Ειδικά για την ημέρα, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε το παραδοσιακό πιάτο – τηγανιτός μπακαλιάρος Ισλανδίας, ο καλύτερος που υπάρχει στον κόσμο, συνοδευόμενος από τη γνήσια πατατένια σκορδαλιά με μπόλικο σκόρδο. Μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης την πράσινη ανοιξιάτικη σαλάτα με ντοματίνια και πολλά μυρωδικά. Η γλυκιά πρόταση της ημέρας περιλαμβάνει μους με χαλβά ταχινένιο και καραμελωμένα αμύγδαλα. Για τους πιστούς λάτρεις του κρέατος θα λειτουργεί το regular Überness menu με τις γνωστές αγαπημένες σας γεύσεις: τα καλύτερα κεφτεδάκια της πόλης, τραγανή πανσέτα που λιώνει στο στόμα, πατάτες τηγανητές με μαγιονέζα, σκόρδο και παρμεζάνα, ζουμερά burgers και πολλά άλλα.

Και ας μην ξεχνάμε τα πιτσιρίκια της οικογένειας… To Überness διαθέτει άφθονο χώρο για παιδιά, έξω στην αυλή αλλά και στον εσωτερικό χώρο, με πολλά παιχνίδια, κηρομπογιές και μαρκαδόρους.

info
Δ. Τζων Κέννεντυ 1, 18233(Λαχαναγορά Ρέντη), Τηλ. 210 4816 320, Τετάρτη – Πέμπτη 19.00 — 01:00, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 13:00 – 01.00, Δευτέρα — Τρίτη, uberness.org