Κάθε χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου, όλοι οι λάτρεις του κρασιού έδιναν ραντεβού στα ΒορΟινά. Το ίδιο και φέτος στα διαδικτυακά e-ΒορΟινά!

Κάθε χρόνο, την 1η Φεβρουαρίου, τα ΒορΟινά, η ετήσια έκθεση κρασιών των Οινοποιών Βορείου Ελλάδας, άνοιγε και επίσημα την οινοφιλική σεζόν.

Όχι τυχαία αφού την 1η Φεβρουαρίου οι οινοποιοί γιορτάζουν τον Άγιο Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών.

Και από το 2005 που οι παραγωγοί του βορρά κατέβαιναν στην Αθήνα, στήνονταν ένα πραγματικό πανηγύρι χαράς που ζωντάνευε την πόλη με πλήθος εκδηλώσεων οινογευσίας συγκεντρώνοντας δεκάδες επισκέπτες.

Το ίδιο και φέτος μόνο που ο δημοφιλής θεσμός θα πραγματοποιηθεί πλέον διαδικτυακά διατηρώντας παρά τις δυσκολίες, τη λαχτάρα για τα σπουδαία κρασιά και τα εξαιρετικά αμπελοοινικά αποστάγματα των κορυφαίων οινοποιών της βόρειας Ελλάδας.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος θα προτείνουν μία σειρά διαδικτυακών δράσεων, ραδιοφωνικών εκδηλώσεων, webinars με master of wine και live συνεντεύξεων διατηρώντας την αγαπημένη συνήθεια με τις προσφορές κρασιού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε με την ιστοσελίδα των ΒορΟινών www.voroina.gr και τις αντίστοιχες σελίδες voroina στο facebook και Instagram που θα ανανεώνονται συνέχεια με υλικό και προτάσεις για να ξεκινήσετε το οινικό ταξίδι.

Ραντεβού την 1η Φεβρουαρίου στα e-ΒορΟινά!

Δείτε επίσης:

Φέτος, τα ΒορΟινά θα γίνουν… αλλιώς

Τα ΒορΟινά επιστρέφουν στην Αθήνα

MW Masterclass: Tα ΒορΟινά του μέλλοντος