Στο Ergon House αγαπούν το κρασί οπότε είτε είσαι έμπειρος γευσιγνώστης είτε τώρα κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο χώρο του κρασιού, αυτό το σεμινάριο είναι για σένα.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα, ημέρα Δευτέρα και ο κάθε κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 4 παρακολουθήσεις. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αξιολογούν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε κρασί, έχοντας τις βασικές γνώσεις για ένα σωστό food & wine pairing. Και επειδή ένα τέτοιου τύπου σεμινάριο στοχεύει στην ουσιαστική και όχι μόνο θεωρητική γνώση, εδώ θα δοκιμάσετε 20 διαφορετικές ετικέτες με τη συνοδεία μοναδικών προϊόντων από το delicatessen του Ergon House. Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 4/11 ωστόσο, ακολουθούν 3 ακόμα μέρες, 11, 15 και 28 Νοεμβρίου που δεν πρέπει να χάσετε.

Θεματολογία

Ελληνικές Λευκές Ποικιλίες – Λευκή Οινοποίηση

Ελληνικές Ερυθρές Ποικιλίες – Ερυθρή και Ροζέ Οινοποίηση

Κρασιά της Ευρώπης (Γαλλία – Ιταλία – Ισπανία – Γερμανία – Πορτογαλία)

Κρασιά του Υπόλοιπου Κόσμου (Αμερική – Νέα Ζηλανδία – Χιλή – Αργεντινή – Αυστραλία – Γεωργία)

Με την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων δίνεται ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και σημειώσεις των παραδόσεων.

info
ERGON House Athens, Μητροπόλεως 23, Αθήνα, τηλ. 2310 – 414921. Διάρκεια προγράμματος: 2,5 ώρες x 4 ημέρες. Κόστος: €186.00