Από 12 – 15 Νοεμβρίου στο DoubleTree by Hilton Hotel στο Λονδίνο διοργανώνεται ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το μέλι ή να εξειδικευτούν σε αυτό.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν τη μεθοδολογία που θα τους επιτρέπει να αξιολογήσουν την ποιότητα και την ποικιλία των μελιών. Οι πληροφορίες που θα δοθούν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μελισσοκόμους και συσκευαστές προκειμένου να γνωρίσουν ακριβείς λεπτομέρειες για τη σωστή επισήμανση σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων ενώ οι λάτρεις του μελιού θα μάθουν τους τρόπους επιλογής και αξιολόγησης του μελιού. Το σεμινάριο απευθύνεται λοιπόν σε μελισσοκόμους και τεχνικούς, αλλά και σε επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με το μέλι (όπως βοτανολόγοι, διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, σεφ ή foodies).

Όσοι το παρακολουθήσετε θα μάθετε πώς το μέλι παράγεται από τις μέλισσες και από τους μελισσοκόμους αλλά και όλους τους κρυμμένους κινδύνους που αντιμετωπίζει η παραγωγή του, θα βελτιώσετε την ικανότητά σας για αισθητήρια-οργανοληπτική διάκριση δοκιμάζοντας περισσότερες από 15 ποικιλίες επιλεγμένου μελιού υψηλής ποιότητας για να αναγνωρίσετε ελαττώματα στο μέλι ενώ θα μάθετε μεταξύ άλλων να ανιχνεύετε τα προφίλ γεύσης των μελιών.

info
12-15/11, DoubleTree by Hilton Hotel, Λονδίνο
Εκπαιδευτές: Raffaele Dall’Olio, Gian Luigi Marcazzan
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από τα: Διεθνή Βραβεία Μελιού Λονδίνου- London International Honey Awards (LIHA)
http://www.LondonHoneyAwards.com