Η Genius in Gastronomy διοργανώνει το «Wine Connoisseur Course Plus», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά 17 με 18 Απριλίου και 24 με 25 Απριλίου.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι 16.00 με 20.00 και θα έχει διάρκεια 16 ώρες.

Το  «Wine Connoisseur Course Plus» μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης  να ανταποκριθούν καλύτερα στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μετά την καραντίνα  και να καλύψει τη «δίψα» για γνώση των οινόφιλων!

Στο τέλος του προγρ’αμματος, υπάρχει δυνατότητα εξετάσεων πιστοποίησης για την βαθμίδα Connoisseur του φορέα N.O.C.N.

Ενδεικτικά, κάποιοι από τους τίλους θεμάτων που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο είναι: οι κυριότερες ποικιλίες και στυλ κρασιών, service κρασιού και Food & Wine Pairing.

Κατά τη διάρκεια  του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν 24 διαφορετικά κρασιά. Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό & βεβαίωση παρακολούθησης.

Σημειώνεται, πως κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.

Info
Δείτε εδώ πως να κλείσετε θέση.

Δείτε επίσης:
Διατροφικές διαταραχές και εφηβεία στην εποχή της πανδημίας

Oι Δρόμοι του Κερασιού μας καλούν και φέτος στην Έδεσσα

Difford’s Guide: οnline ταξίδι στα αποστακτήρια Scapa και Longmorn