Από 19-23 Οκτωβρίου, οι λάτρεις της φωτογραφίας και του ποιοτικού κρασιού έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τα δύο αυτά αντικείμενα σε ένα τριήμερο workshop φωτογραφίας στο Κατώγι Αβέρωφ με την καθοδήγηση του βραβευμένου φωτογράφου Φάνη Μούρτου.

Οι συμμμετέχοντες θα μυηθούν στις βασικές αρχές της φωτογραφίας θεωρητικά και πρακτικά. Επίσης, θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, θα γνωρίσουν με τους αμπελώνες του Γινιέτς και θα περιηγηθούν στο οινοποιείο. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία κρασιών με την καθοδήγηση των ειδικών και 2 ειδικά σχεδιασμένα δείπνα που αναδεικνύουν την τοπική γαστρονομία σε συνδυασμό με τις ποικιλίες κρασιών που τα συνοδεύουν άριστα ενώ θα γίνει και φωτογραφική καταγραφή του αμπελώνα Γινιέτς με την ανάλογη καθοδήγηση του εισηγητή προκειμένου οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις τεχνικές των λήψεών τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια αξέχαστη ημέρα στους ορεινούς αμπελώνες της Ελλάδας, σε υψόμετρο από 950 ως 1050 μέτρα στις απόκρημνες πλαγιές της Πίνδου όπου θα καταγράψουν με το φακό τους το μοναδικής αισθητικής κελάρι του οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μικρός (min 6 έως max 10 άτομα) γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με τους διοργανωτές άμεσα.

info
fanismourtos.gr/workshops, photo@fanismourtos.gr, Τηλ.: 693 6816466