Επειδή το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι απόλυτα συνυφασμένο με το καλό φαγητό, η Aria Fine Catering ειδικά γι’ αυτή την περίοδο προτείνει ιδέες που καλύπτουν κάθε περίσταση: από ένα απλό γεύμα για λίγους φίλους και συγγενείς, μέχρι ένα cocktail party για πολλά άτομα ή ένα επίσημο καθιστό δείπνο.

0171-Aria-press-event-photography

Αυτές και άλλες εορταστικές προτάσεις παρουσίασε η εταιρία σε ένα πολύ προσεγμένο δείπνο τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, που παρέθεσε σε δημοσιογράφους και bloggers στον πανέμορφο χώρο του νεοκλασικού Amalias 36. Το μενού ξεκίνησε με Carpaccio χταποδιού με bavaroise κόκκινης πιπεριάς και wakame, συνέχισε με Cappuccino αρακά με ξινή κρέμα με μοσχολέμονο και τριμμένο αυγοτάραχο Μεσολογγίου και ολοκλήρωσε το πρώτο του μέρος με Ποπιέτα γλώσσας γεμιστή με αστακό σε σάλτσα μανταρίνι! Μετά από ένα δροσερό Sorbet grapefruit με βότκα ακολουθούσε το κυρίως, που είχε δύο επιλογές: Σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα με sauce au porto και πουρέ σελινόριζας ή Roulade γαλοπούλας με foie gras και sauce perigueux σε πουρέ χουρμά και τα δύο εξαιρετικά.

0837-Aria-press-event-photography

Για το τέλος, η Mousse bitter σοκολάτας σε dacquoise φουντουκιού και namelaka καραμελωμένης λευκής σοκολάτας με νότες φρούτων ήταν ό,τι καλύτερο για τον αποχαιρετισμό.

0928-Aria-press-event-photography

Το πανέμορφο styling και το décor επιμελήθηκε η Mitheo Events, ενώ τις χριστουγεννιάτικες ανθοσυνθέσεις η Petridis LV Floral Creations. Τέλος, η ZAZOO Event Rentals πρόσφερε τα έπιπλα και η Sounds Good επιμελήθηκε τον φωτισμό και τη μουσική.

Γλυκές-στιγμές-3

Για τις γιορτές, η Aria Fine Catering αναλαμβάνει και προτείνει πιάτα τόσο για γιορτινό μπουφέ ή τραπέζι στο χώρο σας, όσο και όλο το μενού μαζί με σέρβις και private chef at home. Οι προτάσεις της, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς έχει δημιουργήσει και όμορφα γιορτινά κουτιά με νόστιμα εδέσματα και γλυκά για ένα ξεχωριστό δώρο.

info
Περισσότερα σχετικά με την Aria Fine Catering: τηλ. 210 9656388, www.aria.gr