Το Σάββατο 9 Απριλίου στο εστιατόριο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης διοργανώθηκε μία πρωτότυπη «ξενάγηση» στα καλύτερα σάντουιτς του κόσμου με τις 3 κορυφαίες συνταγές για φέτος να παρουσιάζονται επίσημα στο ελληνικό κοινό.

winners-delifrance
Η νικητήρια τριάδα του 11ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Sandwich Délifrance. Από αριστερά προς τα δεξιά: Ivalu Acurio, Eylül Siir Güven, Καρολίνα Πλιάτσικα.

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ζωντανή επίδειξη δημιουργίας των πρωτοποριακών συνταγών σάντουιτς από τις ίδιες τις νικήτριες του 11ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Sandwich Délifrance που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η Ivalu Acurio από το Περού, η Καρολίνα Πλιάτσικα από την Ελλάδα και Eylül Siir Güven από την Τουρκία, που κατέκτησαν στο διαγωνισμό την 1η 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ξανά-δημιούργησαν τις μοναδικές συνταγές τους που βασίστηκαν σε καινοτόμα προϊόντα ψωμιού της Délifrance, όπως η ciabattina panitaly με σπόρους λιναριού, ηλίανθου και κινόα και το ψωμάκι héritage με προζύμι, δημητριακά και σπόρους σκούρου & κίτρινου λιναριού και ηλίανθου.

Δείτε στο παρακάτω video στιγμιότυπα του φετινού διαγωνισμού.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από το εστιατόριο Clap the Restaurant, το οινοποιείο Λύκος αλλά και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Δείτε επίσης
To 2ο καλύτερο sandwich του κόσμου είναι Eλληνικό!
Ποιος θα φτιάξει το καλύτερο sandwich στην Ελλάδα;