Τα Cellier γιορτάζουν τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair.

Έχετε αναρωτηθεί πως ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού? Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης? Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά? Αυτές και άλλες αμέτρητες απορίες μπορείτε να θέσετε στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00.

Δοκιμάστε σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα. Η μαγευτική εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Αναζητήστε και απολαύστε τη γευστική αρμονία, αφεθείτε στις οσμές, δοκιμάστε αμέτρητα προϊόντα, υπό τις νότες της μουσικής και αποκτήστε τα σε προνομιακές τιμές.

Το κτήμα Semeli θα βρίσκεται εκεί με τα αγαπημένα κρασιά Semeli Atheria White 2017, Semeli Atheria Rose 2017, Semeli Atheria Red 2015, Semeli Mantinia Nassiakos 2017, Semeli Nemea Reserve 2015, Semeli Thea Mantinia Fine Lees Contact 2017, Semeli Nemea Grande Reserve 2012, Sameli Gewurtzraminer 2017

info
Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr. , www.facebook.com/events /339214710154079/, Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη)