Τα καλοκαίρια δεν συγκεντρώνονται στην Επίδαυρο μόνο μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις, αλλά και κάποια από τα καλύτερα προϊόντα, όπως τρόφιμα, ποτά και ηδύποτα από όλη την Ελλάδα.

Η 21η Έκθεση Αγροτουρισμού έχει ξεκινήσει ήδη από τις 6 Ιουλίου και έως τις 5 Αυγούστου, όσοι βρεθούν στην Επίδαυρο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μπορούν να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά -και, φυσικά, να προμηθευτούν-, προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που βρίσκουμε εκεί είναι βιολογικής καλλιέργειας, Π.Ο.Π ή προϊόντα συνεταιριστικά και ντόπιων παραγωγών. Παράλληλα, εκτίθενται προϊόντα τέχνης, χειροτεχνίας και οικοτεχνίας, σαπούνια και καλλυντικά, τα οποία παράγονται παραδοσιακά, ενώ συμμετέχουν και ελληνικοί προορισμοί, προβάλλοντας την ιστορία και τον πολιτισμό τους, τις ντόπιες γεύσεις και την κουζίνα τους.

Η έκθεση, που διοργανώνεται από τον Δήμο Επιδαύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιείται για 3 μέρες κάθε εβδομάδα στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, πλαισιωμένη από ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου και επιδείξεις μαγειρικής από γνωστούς σεφ.

Αν λοιπόν έχετε σκοπό να δείτε κάποια από τις σπουδαίες παραστάσεις της Επιδαύρου, φροντίστε να υπολογίσετε επιπλέον χρόνο για να προλάβετε να επισκεφθείτε και την έκθεση.

info
6/7 – 15/8 «21η Έκθεση Αγροτουρισμού», λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου.