Η εταιρεία που από το 1877 σχεδιάζει, βελτιώνει και κατασκευάζει οικιακές συσκευές με καινοτομίες που άλλαξαν τις συνήθειες στην κουζίνα, παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα της σειρά φούρνων θέτοντας για μία ακόμα φορά νέα πρότυπα στον εντοιχισμό.

DSC02234

Η ολοκαίνουρια σειρά διαθέτει 7 μοναδικά χαρακτηριστικά που ονομάστηκαν «θαύματα» πάνω στα οποία στηρίχτηκε και η νέα επιτυχημένη καμπάνια «Τα 7 θαύματα της Neff». Η εν λόγω καμπάνια συνοδεύτηκε από μεγάλο διαγωνισμό που μοίρασε στους νικητές νέους φούρνους και πέτρες ψησίματος, ενώ 10 από αυτούς έζησαν την εμπειρία που προσφέρουν «Τα 7 θαύματα» μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας νέες γεύσεις παρέα με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κηφισιά.

DSC02249

Όσον αφορά μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της σειράς, ενδεικτικά αναφέρουμε το σύστημα πυρολυτικού καθαρισμού που διατίθεται πλέον και στα μοντέλα SLIDE&HIDE, το CIRCO THERM, που βελτιώνει τη ροή αέρα και μας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψουμε ένα γεύμα τριών πιάτων ταυτόχρονα χωρίς να μπερδευτούν οι μυρωδιές, ενώ το FULL STEAM, που είναι και το highlight της σειράς, συνδυάζει την πλήρη λειτουργία του ατμομάγειρα με έναν συμβατικό φούρνο.

neff-7Miracles-logo

Σημειώστε επίσης ότι οι φούρνοι νέας γενιάς Neff είναι εφοδιασμένοι με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας Led και επαναστατική οθόνη πλοήγησης έξυπνου χειρισμού που εξυπηρετούν στην τέλεια ορατότητα στο θάλαμο ψησίματος και στο γρήγορο και ακριβή χειρισμό του φούρνου αντίστοιχα. Τέλος, τα 18 προκαθορισμένα προγράμματα του συστήματος Vario Steam που ρυθμίζουν ιδανικά τα επίπεδα υγρασίας στο μαγείρεμα και το ζέσταμα καθώς και το σύστημα εξαγωγής COMFORT FLEX που εξασφαλίζει περισσότερη ασφάλεια-ακόμα και όταν το ταψί είναι βαρύ- συμπληρώνουν το πακέτο για το τέλειο μαγείρεμα.

info
Neff, 17° χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και Ποταμού 20, Κηφισιά, Αθήνα, τηλ.: 210 4277800.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση