Από αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, το γνωστό Matsuhisa Athens βάζει ξανά μπροστά τα Sunday Projects και μας καλεί να περάσουμε αξέχαστες στιγμές υπό τους ήχους της Jazz.

food_02

Τις επόμενες 5 Κυριακές λοιπόν, βάζουμε πλώρη για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου από τις 15:00 ως τις 19:00 δοκιμάζουμε τα απίστευτα πιάτα από το a la carte menu του εστιατορίου ή αφηνόμαστε στις επιλογές του chef που έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό “Chef’s Choice Menu” έξι πιάτων από την ποικιλία του sushi bar και από τα Nobu Special hot dishes, ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε και Donburi dishes (4 επιλογές), στην τιμή των 55 ευρώ.

Σημειώνεται ότι όσοι προτιμήσουν το “Chef’s Choice Menu” έχουν την ευκαιρία να το συνοδεύσουν και με cocktail, επιλέγοντας μεταξύ δύο ιδιαίτερων cocktails, δημιουργίες των bartenders του Matsuhisa, στην τιμή των 10ευρώ.

info
31 Ιανουαρίου και για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, Festive Sunday Projects, Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, τηλ. 210 8960510.