Μικροί αλλά και μεγάλοι, είναι καλεσμένοι στο πιο σοκολατένιο Πασχαλινό happening στη Γλυφάδα, το Easter Open Cooking Event, του Kids Cooking Club.

Το κέφι, η φαντασία και η δημιουργικότητά κυριαρχούν, μαζί με την ώθηση που δίνει η Άνοιξη και παρέα με αγνά υλικά γίνεται η πιο πρωτότυπη και θρεπτική συνταγή για σοκολατένια πασχαλινά αβγά. Το Easter Open Cooking Event είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, από τις 16:00 έως τις 22:00.

Όπως κάθε χρόνο, το Kids Cooking Club διοργανώνει θεματικές δράσεις, που φέρνουν ολοένα και περισσότερα παιδιά σε επαφή με τη διατροφική αγωγή. Με επικεφαλή τον executive chef Κυριάκο Μελά, παιδιά και γονείς απολαμβάνουν ένα διαπολιτισμικό μαγειρικό δρώμενο, που συνδυάζει ψυχαγωγικά τη μαγειρική με την εικαστική και διακοσμητική τέχνη.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής, για παιδιά 3 έως 14 ετών, με διάρκεια 30 λεπτά. Η κράτηση θέσης συμμετοχής και δήλωσης γκρουπ είναι απαραίτητη.

info
Ναπολέοντος Ζέρβα 58 & Ηρακλέους, Γλυφάδα, τηλ. 213 0030644.
Για τα μέλη – μαθητές του Kids Cooking Club η συμμετοχή στο event είναι δωρεάν. Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη το κόστος είναι 15€.