Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, συνεχίζουν τος δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις για την παγκόσμια παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα με μια νέα συγκέντρωση στις 29 Ιανουαρίου.

Στο φετινό τους ταξίδι πρώτος καπετάνιος θα είναι ο Παναγιώτης Μενάρδος, σεφ-ιδιοκτήτης του εστιατορίου M-eating Mykonos που θα δείξει σε όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση όλα όσα θέλουν να μάθουν για το πιο απλό και ευέλικτο υλικό, το αβγό. Τρόποι διαχείρισης, η σημασία του στη διατροφή μας και κάποιες παρασκευές που μπορεί να φαίνονται απλές αλλά έχουν τον τρόπο τους, αλλά και πιο περίπλοκες είναι μερικά από τα όσα ο σεφ θα δείξει συζητώντας παράλληλα με τους φίλους της λέσχης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας, στην Πλατεία Άνω Μεράς την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα ενώ θα κοπεί και η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Λέσχης της οποίας σημειωτέον, οι εκδηλώσεις είναι πάντα ανοικτές για όλους.

info
Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, 29/1,6:00 μ.μ., Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας, στην Πλατεία Άνω Μεράς. mykonosgastronomy@gmail.com
Ειρήνη Ζουγανέλη: 6946683266 (υπηρεσίες μαγειρικής)
Δημήτρης Ρουσουνέλος: 6944393323 (συγγραφέας-γευσιθήρας)
https://www.facebook.com/mykonosgastronomyclub