Έτοιμο να υποδεχτεί τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου είναι το Λονδίνο, με το “8ο Αριστείον Ελαιολάδου” να πραγματοποιείται το 2ο σαββατοκύριακο του Απριλίου στο Ibis Conference centre, Earl’s Court London.

aristion-olive-oil-awards-uk81

Αντιπροσωπευτικά δείγματα αγνού παρθένου ελαιολάδου από όλο τον κόσμο, ταξιδεύουν στις 9 και 10 Απριλίου στην αγγλική πρωτεύουσα, με τον διεθνή διαγωνισμό να βραβεύει ξεχωριστά την ποιότητα και τη συσκευασία τους. Συγκεκριμένα, θα απονεμηθούν 2 διαφορετικά είδη βραβείων, το “Quality award of Extra Virgin Olive Oil 2016” για την καλύτερη ποιότητα και το “Packaging award of Extra Virgin Olive Oil 2016” για τη συσκευασίας που συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση και καινοτομία. Σημειώνεται ότι την επιτροπή αξιολόγησης αποτελούν σημαντικοί εκπρόσωποι και ειδικοί του ελαιολάδου από την παγκόσμια σκηνή.

2016-ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ-gold-siskevasias-GR

Στόχος της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει σημαντικούς εκπροσώπους της παραγωγής ελαιολάδου από όλες τις χώρες στην καρδιά της Ευρώπης, τονίζοντας την πολυσήμαντη αξία του και το ρόλο του στις διεθνείς αγορές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να παρακολουθήσουν και να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, να αποκτήσουν έγκυρη ενημέρωση από τους πλέον ειδικούς και να ανακαλύψουν τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση και την αύξηση κατανάλωσης του προϊόντος τους. Μάλιστα, όποιο προϊόν βραβευτεί -ανεξαρτήτου διάκρισης- θα μπορεί εφεξής να φέρει το πιστοποιητικό συμμετοχής “London International Olive oil Competition 2016”.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω link:

* Για ποιότητα

* Για συσκευασία

info
www.aristionawards.co.uk