Το Σάββατο 29 Ιουνίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, το οινοποιείο της Στροφιλιάς, στην Ανάβυσσο, πραγματοποιεί το καθιερωμένο του καλοκαιρινό πάρτι!

Σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, θα απολαύσουμε κρασιά από την Αττική και την Πελοπόννησο, υπό τους ήχους rock, rock’ n roll, jazz, fusion & funk μουσικής από τον Τάσο Λακέ, θα δοκιμάσουμε αυθεντικές American bbq, street food γεύσεις από τους Po’ Boys, θα γλυκαθούμε από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και θα απαθανατίσουμε τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς με τη βοήθεια της ομάδας του My Photobooth!

Οι περιπετειώδεις αλλά και οι λιγότερο τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τη γεύση τους και να συνδυάσουν τις νοστιμιές των Po’ Boys με τα κρασιά της Στροφιλιάς στον διαγωνισμό food and wine pairing «Βρες το ταίρι» ή να διακριθούν με την πιο διάσημη φωτογραφία της βραδιάς στο διαγωνισμό «Most popular Strofilia Summer Party Photo» κερδίζοντας μοναδικά οινικά δώρα.

info
Η γευσιγνωσία των κρασιών διαρκεί από τις 7 μ.μ έως τις 10 μ.μ. και η κατανάλωση των προϊόντων Po’ Boys & Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης αφορά αγορά τους σε ειδικές τιμές. Είσοδος Ελεύθερη.