Τι δουλειά έχει ένα… σέξι ψάρι στην καρδιά της Αθήνας; Με βάση του το αγαπημένο μας The Clumsies, φέρνει γεύσεις της Ασίας και αέρα Λονδίνου στην πόλη μας, σε μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά.

Το μπαρ Sexy Fish του Λονδίνου λοιπόν, έρχεται στις 24 Ιανουαρίου και για μία μόνο μέρα στην Αθήνα και φιλοξενείται από το μπαρ The Clumsies. Στην pop-up εμφάνιση του, φέρνει μαζί στοιχεία από την ασιατική κουλτούρα και συστήνει ιαπωνικές γεύσεις, που σε συνδυασμό δημιουργούν την αίσθηση ενός διαφορετικού μαγικού κόσμου.

SEXY FISH_1

Το Sexy Fish συνδυάζει ιδιαίτερα πιάτα με ασιατικές γεύσεις και με μια σειρά από δημιουργικά serves, που μπορεί κανείς να βρει στο πρωτότυπο μενού Fish Tales, τα οποία περιέχουν συστατικά όπως αφρός μέντας και pop-corn. Οι bartenders του Sexy Fish μπαίνουν πίσω από την μπάρα του The Clumsies αυτή την Τετάρτη και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία, να γευτούν κάποια από αυτά τα premium signature serves, όπως το “Frida” με τεκίλα, αιθέριο έλαιο Ylang – Ylang (Ιλάνγκ – Ιλάνγκ) και κόκκους πιπεριού, το “Umami Martini” με τζιν και sake, το “Monolith” με ρούμι, θυμάρι, χαμομήλι και βαλσάμικο, το “Golden Riviera” με μεξικάνικες πιπεριές chipotle εμβαπτισμένες με τεκίλα και σερμπέτι εσπεριδοειδών, και το “Fetal One” με βότκα , φέτα και μαύρες ελιές, παρέα με μοναδικές γεύσεις.

info
Πραξιτέλους 30, Αθήνα, τηλ. 210 3232682.