Με ένα πάρτι που ξεκινάει από τις 18:00 και θα κρατήσει μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, γιορτάζει τα 5α του γενέθλια το Μπελ Ρεϋ στο Κουκάκι, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Το παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων που μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα στέκια για όλες τις ώρες της ημέρας, συνέβαλλε σημαντικά και στο να μπει ξανά το Κουκάκι ψηλά στις επιλογές μας για έξοδο στο κέντρο εκτός των πλαισίων του ιστορικού τριγώνου της Αθήνας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δε, κατάφερε να γίνει talk of the town, τόσο για το brunch και τα κοκτέιλ σου, όσο και για την ιδιαίτερη αισθητική του.

Σήμερα, κλείνει τα 5 και το γιορτάζει με κυριακάτικο dance party, στις 20/10 από τις 18:00 και μετά. Τη μουσική επένδυση του πάρτι έχουν αναλάβει οι Chevy και Mr. Z (δύο εκ των resident DJs του Needless) μαζί με τον να συνδυάζονται με τον Χρήστο Αγγελόπουλο των Diskotekken.

Οι Diskotekken μπαινοβγαίνουν σε ραδιόφωνα, περιοδικά, μικρά και μεγάλα dj booths και από το 2014 διαλέγουν παρέα «indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s, μεταλλαγμένη disco για όσους δε θέλουν να γυρίζουν μόνοι τους σπίτι, acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers. To Needless πάλι, είναι ένα κινητό πάρτι, μια μουσική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε και δρα στην Αθήνα από το 2011. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες, αλλά και με τους καλύτερους ντόπιους DJs, selectors και μουσικούς, εστιάζοντας στην DJ κουλτούρα και τις ποιοτικές επιλογές από ένα ευρύ φάσμα της ηλεκτρονικής και μοντέρνας μουσικής.

info
Φαλήρου 88, Κουκάκι, τηλ. 213 0326450.