Στις 2/11 τα κρασιά του Οινοποιείου Στραταριδάκης συνοδεύουν τα πιάτα του μενού του εστιατορίου Βόλτα ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα γευσιγνωσίας των δύο ετικετών του οινοποιείου.

Το Οινοποιείο Στραταριδάκης είναι το νοτιότερο της Ευρώπης που έχει πλέον καθιερωθεί στον Κρητικό αμπελώνα και οι μονοποικιλιακές του οινοποιήσεις έχουν κερδίσει τη θέση τους στην κορυφή των λευκών αρωματικών ελληνικών κρασιών. Γεωπόνοι και οι δύο ιδιοκτήτες-παραγωγοί, καλλιεργούν τους ιδιόκτητους οικογενειακούς αμπελώνες που απαρτίζονται κυρίως από τα κτήματα της Σιναϊτικής μονής των Αγίων Αποστόλων, στους πρόποδες των Αστερουσίων στο Νομό Ηρακλείου.

volta

Άσπρα Χαράκια
Μια σπονδή στην πιο ντελικάτη γηγενή ποικιλία της Κρήτης, το βιδιανό. Διαυγές χρώμα με ελαφρά πρασινωπές αντανακλάσεις. Κομψό στη μύτη, ισορροπημένη γεύση, με τα εσπεροδοειδή να κερδίζουν τις εντυπώσεις αφήνοντας μια ευχάριστη και κρουστή οξύτητα στο τέλος

Στράτα Ερυθρός
Ένας εμπνευσμένος συνδυασμός τοπικών κρητικών ποικιλιών, με κυρίαρχο το Κοτσιφάλι από τη συγκομιδή του ’14. Ευχάριστο κι εύκολο να συνδυαστεί με μαγειρευτά κρέατα, κόκκινες σάλτσες και πικάντικα τυριά.

Info
Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κ. Πετράλωνα, τηλ κρατήσεων: 210 3459172
Ώρα έναρξης: 21.00, είσοδος ελεύθερη