Το Pop-up Rakomelo Bar από τη Roots Spirits επιστρέφει στο υπόγειο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου.

Ένα ρακομελάδικο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, στήνεται για δεύτερη χρονιά στο υπόγειο της Yolenis σε έναν χώρο με άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Το μενού φέτος έχει Τρία σκέλη: Τα Roots To Share, μια κατηγορία comfort drinking -δηλαδή εύκολα κι ελαφριά premium all day ποτά- και το Roots Around The World, με συνταγές όπως σερβίρονται σε βραβευμένα κι επιλεγμένα bar του εξωτερικού όπως το Oriole στο Λονδίνο, το Bulgari Hotel στο Milano, το The Connaught Hotel στο Λονδίνο και το the The Mandarin Oriental στη Νέα Υόρκη. Τα κοκτέιλ θα συνοδεύονται από ελληνικές γεύσεις που θα επιμελείται η ομάδα του Yolenis Greek Gastronomy Center. Ποτά, πρώτες ύλες. Ποτήρια και custom made σκεύη που θα χρησιμοποιούνται θα είναι διαθέσιμα και προς πώληση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Κάθε Πέμπτη θα πραγματοποιείται μία παρουσίαση masterclass και στη συνέχεια ένα guest bartending με γνωστούς bartenders:

Πέμπτη 12/12 Lost Lake Distillery – Στέλιος Ζαχαριάς, ιδιοκτήτης Lost Lake Distillery / Κτήμα Μουσών

Πέμπτη 19/12 Grace Gin Masterclass – Γιάννης Θεοχαράτος, brand ambassador LKC Premium Drinks

Πέμπτη 9/1 Μataroa Gin – Νοπη Ρωμανιδου, Δημήτρης Μελισσανιδης,
Melissanidi Distillery, brand owners Mataroa Gin

Κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιούνται after work sessions με φαγητό και ποτά, σε happy hour τιμή από τις 18:00 μέχρι τις 22:00

Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται live sessions:
• Σάββατο 14/12 Αντωνία Χαλιορή
• Σάββατο 21/12 Scarlet Nights & Dora Tsigka, Νew Οrleans jazz & blues
• Σάββατο 28/12 Αντωνία Χαλιορή
• Σάββατο 4/1 Scarlet Nights & Dora Tsigka, Νew Οrleans jazz & blues
• Σάββατο 11/1 Closing Party